Tijd van verandering

||TIJD VAN VERANDERING||

Lieve lezers, dit bericht valt me zwaar. Het heeft me heel wat typen, weer weghalen en opnieuw typen gekost.

Alsjeblieft, lees dit bericht tot het einde, omdat er wel het e.e.a. uitgelegd moet worden.

In de komende weken/maanden zal er een hoop veranderen voor Aromama.

Vlak voor Kerst kreeg ik namelijk een officiële brief die mij heel wat slapeloze nachten heeft bezorgd.

Ik kan helaas niet alle details delen, i.v.m. de privacy, en dit hoeft voor het begrijpen van het verhaal ook niet.

Maar helaas vond iemand het nodig om op een hele nare, oneerlijk en onterechte manier om te gaan met mij en Aromama. Hierdoor werd het mij onmogelijk gemaakt om verder te gaan onder de naam Aromama. Zou ik dat wel doen, dan zouden er vervelende verdere stappen gezet worden.
Na veel uitzoekwerk, informatie inwinnen en gesprekken met officiële instanties bleek ik officieel wel in mijn recht te staan, maar had de ander al meer stappen gezet waardoor het behouden van de naam Aromama steeds kleiner leek. Gerechtelijke stappen waren een optie, maar zouden zeer tijdrovend zijn en daarnaast ook enorm kostbaar.

Omdat ik hoe dan ook verder wilde, en wil!, gaan met wat ik zo graag doe, heb ik uiteindelijk gekozen om mijn bedrijfsnaam te veranderen.
Op die manier zou ik verder kunnen gaan met mijn passie: mensen op weg helpen door te luisteren en meedenken, het delen van veilige en eerlijke informatie m.b.t. etherische olie en aromatherapie en het hebben van de webshop.
Na dagenlang nadenken, overleggen met mijn steun en toeverlaat; the love of my life, dierbare vriendinnen en mijn ouders kwamen daar zowaar wat namen die bleven plakken.
Maar ik vond dit enorm lastig. Want Aromama is op zo’n bijzondere manier ontstaan en dat wilde ik eigenlijk niet loslaten.
Na ook met officiële instanties te hebben overlegd, kwam daar het verlossende woord: verder gaan onder de nieuwe naam was mogelijk!

Dus met een lach en een traan presenteer ik jullie mijn nieuwe bedrijfsnaam!

Vanaf heden zal Aromama verder gaan onder de naam: Est Pura

Est Pura is Latijn voor ‘het pure’ en ‘is puur’.

En dat is iets wat op alle vlakken belangrijk is voor mij. Het zegt precies waar ik wil staan. Hoe ik met jullie om wil gaan. Maar ook met degenen die mij mailen met soms hele kwetsbare onderwerpen en vragen.
Het zegt ook achter welke producten ik sta, welke ik wil promoten en verkopen aan klanten, aan jullie.
Maar ook de informatie die ik deel, hoe ik om ga met het uitzoeken en het leren over alle onderwerpen binnen de aromatherapie wil ik op die manier doen: Est Pura!

De komende tijd zal Aromama geleidelijk overgaan naar Est Pura.
Via social media zal ik eerst beide namen gebruiken, de website van Aromama zal al snel direct doorverwijzen naar de nieuwe website en vanaf 1 april (no joke) zal alles officieel overgegaan zijn.
Gelukkig zal er voor jullie, behalve de naamsverandering, niks veranderen.
Dezelfde website, producten, service en mogelijkheid om mij te benaderen als je graag wilt dat er iemand met je meekijkt en denkt.

Omdat Aromama nog een jong bedrijf was en zo’n naamsverandering achter de schermen veel inhoudt, de naamsbekendheid waar heel wat uurtjes werk in hebben gezeten, met alle liefde, maakt dit toch tot een aardige klap.

Met velen van jullie heb ik wel eens, of meermaals, contact gehad. Een bedankje omdat je een post van mij gedeeld hebt, een vraag die ik heb mogen beantwoorden of samen praten over gezamenlijke interesses.
Hierdoor wil ik graag de vrijmoedigheid nemen om jullie allemaal om een gunst te vragen.
Om zo veel mogelijk mensen te bereiken en te delen dat ik verder ga onder een nieuwe bedrijfsnaam, zou ik je willen vragen om dit bericht te delen met de mensen om je heen die ook van Aromama hebben gehoord.
Hopelijk willen jullie mij hierbij helpen en wordt het begin van 2021 beter dan het einde van 2020.

Dank jullie wel voor jullie steun, vertrouwen en positiviteit in de afgelopen tijd.

Ik zie uit naar het jaar dat voor ons ligt!

Est Pura, samen met jullie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *