Aromama is benieuwd naar je mening!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
17 berichten.
Myrthe Myrthe heeft geschreven op 11 september 2021 om 11:34
Yvonne haar website is een van de websites waar ik graag heen ga voor mijn essentiële oliën. Het is niet alleen een webshop maar zij geeft ook advies op maat. Heel veel liefde voor de kracht van de natuur!
Yvette Yvette heeft geschreven op 10 juli 2021 om 11:04
Website doorgekregen van een collega. Uitleg vind ik heel duidelijk op de site en de oliën waren snel besteld. Kreeg er ook een leul berichtje bij. Ik zal snel weer bestellen.
Kraaijeveld Kraaijeveld heeft geschreven op 4 juni 2021 om 13:10
Helemaal blij met de olien van plant therapie, zo fijn dat ze echte keurmerken hebben en van veel dingen ook een kindervariant of een biologische variant. Yvonne, geeft fijn en doordacht advies. Ze stuurde zelfs een geurstripje van een bepaalde (prijzige) geur, zodat ik eerst kon ruiken. Echt service
RuthvdBruggen RuthvdBruggen heeft geschreven op 21 mei 2021 om 14:13
Sinds kort in contact gekomen met etherische oliën. Veel uitgezocht en nagelezen en uiteindelijk bij Yvonne terecht gekomen. Ik ben heel enthousiast over de oliën en blends en Yvonne geeft goed advies als ik vragen heb. Absoluut een aanrader!
Willeke Sip Willeke Sip heeft geschreven op 30 april 2021 om 19:45
Ik ben heel blij met de adviezen die ik krijg, en ook met de prijzen. Ik ben begonnen met een ander merk maar door de hoge prijzen was ik op zoek naar iets anders maar wel met dezelfde werking. Nou dat heb ik gevonden. Ben er erg blij mee😃
Alice van Dijk Alice van Dijk heeft geschreven op 23 april 2021 om 18:30
Ik ben enorm fijn en deskundig geholpen door Yvonne met mijn klachten. Ik ben begonnen met een ander merk maar vanwege de enorme hoge prijzen ben ik op zoek gegaan naar een goed alternatief. De olien van Plant Therapy en goede adviezen van Est Pura zijn heerlijk en betaalbaar. Ik ben enorm tevreden !
Marina Marina heeft geschreven op 12 oktober 2020 om 20:02
Hele fijne webshop en een hele fijne service waar je alles mag/kan vragen met betrekking tot de webshop! Met een klein kindje in huis en de wens voor een 2e is het voor heel erg fijn om goed en duidelijk te zien wat kidssafe en pregnancysafe is.. Zojuist de diffuser besteld.. ben hier erg benieuwd naar🤗
Melissa Meijer Melissa Meijer heeft geschreven op 6 augustus 2020 om 11:09
Ben heel blij met Est Pura bestelde normaal de oliën van planttherapy vanuit Amerika dit hoeft dankzij Est Pura nu niet meer Est Pura bedankt
Claudia Claudia heeft geschreven op 26 juli 2020 om 14:21
Ben zo enthousiast geworden van de etherische oliën dat de diffuser hier heel de dag aan staat 🙂 De hulp en uitleg op de webshop maar vooral van aromama zelf is ontzettend fijn en duidelijk! PT is echt een aanrader!!!
Mirjam Mirjam heeft geschreven op 5 juli 2020 om 11:43
Wat een goede service! Al mijn vragen zijn geduldig beantwoord en ik kreeg goed advies mee waardoor ik nu een bestelling heb gedaan waar ik heel blij mee ben! Hier ga ik zeker vaker bestellen!
Marlou Marlou heeft geschreven op 24 juni 2020 om 17:48
Ontzettend fijne webshop! Al mijn vragen worden snel en kundig beantwoord en de levering is echt zo snel. Ik had om oliën gevraagd die niet op de website stonden, maar desondanks werden ze sneller dan verwacht geleverd. Ik blijf hier bestellen!
Joke Joke heeft geschreven op 24 juni 2020 om 16:14
Helemaal nieuw voor mij, etherische oliën. Maar nu al enthousiast! Lekker slapen met een uurtje sleep-aid in de diffusrer. Geen melatonine meer nodig.
Gery Gery heeft geschreven op 16 mei 2020 om 17:46
In de ondoorzichtige wereld van etherische olie is het fijn om een merk tegen te komen wat transparant wil zijn, niet mee doet aan MLM marketing en een betaalbaar en breed aanbod biedt. Voor ik heb besteld heb ik vooral veel reviews van onafhankelijke aromatherapeuten gelezen (in het Engels). Daardoor besloten dit merk te bestellen. Net mijn derde bestelling gedaan, deze keer met olie die niet op de site stond, maar toch ook snel geleverd wordt.
Magreet Magreet heeft geschreven op 16 mei 2020 om 11:29
Fijn dat je de PT produkten voor ons naar Nederland gehaald hebt. Scheelt een hoop wachttijd. En daarbij verleen je nog super service ook. Dank je wel
Marloes Aben Marloes Aben heeft geschreven op 14 mei 2020 om 10:59
Dank je wel voor de fijne service. Mijn bestelling was snel binnen en heel netjes verzorgd. Persoonlijke aandacht. Dank je wel!
Annelies Annelies heeft geschreven op 25 april 2020 om 22:35
Wat fijn om deze heerlijk zuivere producten zo dichtbij te kunnen bestellen. Eerste aankoop van de diffuser is top...echte aanrader. Ga hier al mijn producten bestellen!
Linda Linda heeft geschreven op 23 april 2020 om 13:08
Fijne overzichtelijke webshop met super fijne producten. Zoals de website zegt "zuiver en puur voor een eerlijke prijs". En een zeer goede service! Echt top! Ik kom zeker terug.