Over Est Pura

Est Pura is een jong Nederlands bedrijf, opgericht in 2020 door Yvonne, een enthousiaste vrouw met jarenlange ervaring in het gebruik van etherische oliën en aromatherapie. Boordenvol ideeën en plannen die uiteindelijk resulteerden in deze website met webshop. En het einde is nog niet in zicht….

Door middel van deze website met webshop wil Est Pura op een veilige en laagdrempelige manier mensen kennis laten maken met de wondere wereld van aromatherapie.

De naam Est Pura

“Toen er een naam bedacht moest worden om alle plannen en ideeën te verwezenlijken, kwam deze naam op een zaterdagochtend in mij op en dat bleef hangen. Het zegt precies waar ik voor sta, hoe Est Pura werkt en hoe ik om wil gaan met de schepping, de prachtige natuur waar alle etherische oliën vandaan komen. Maar ook met de mensen die betrokken zijn bij Est Pura en alle andere producten in de webshop.”

Est Pura

Latijn voor ‘is puur’ (voor de vrouwelijke vorm)

Est Pura – de producten
Est Pura – naar alle klanten toe
Est Pura – voor jong en oud

En dat allemaal op een veilige en verantwoorde manier.

Ervaring

Yvonne, de spil achter Est Pura, heeft jarenlang ervaring in het gebruik van etherische oliën. Door middel van diverse webinars, online cursussen, zelfstudie en een opleiding tot aromatherapeut worden alle ontwikkelingen, veilige adviezen en kennis bijgehouden

Etherische oliën

Alle etherische oliën die via Est Pura worden verkocht, zijn van het merk Plant Therapy (zie ook het tabblad ‘informatie’)
Alle foto’s en productinformatie zijn met toestemming vertaald en gebruikt.