Interessante links

Hieronder volgen interessante links, inclusief een kort stukje informatie, naar websites die ik graag met jullie wil delen.
Klik op de naam van het stukje tekst en je wordt automatisch doorverwezen.

Plant Therapy
Ben je opzoek naar eerlijke, betrouwbare en veilige informatie met betrekking tot etherische oliën en aromatherapie? Zoek je leuke DIY ideeën of interessante blogs om te lezen?
Kijk dan zeker eens op de website van Plant Therapy Amerika.

Tisserand Institute
Ben je opzoek naar onafhankelijke, eerlijke, betrouwbare en veilige informatie met betrekking tot etherische oliën en aromatherapie?
Kijk dan zeker eens op de website van Tisserand Institute, een schat aan waardevolle, veilige en toepasbare informatie over zo ongeveer alle onderwerpen binnen de aromatherapie

PowerMama – Nicole van Stiphout Personal Training
Aromatherapie en het gebruik van etherische oliën gaat vaak over je emotionele en geestelijke gezondheid. Dat dit samenhangt met lichamelijke gezondheid is zeker waar. Maar het gebruik van etherische oliën in de zwangerschap en als je net bevallen bent is iets wat met zeer veel zorgvuldigheid gedaan dient te worden. Zoals je tijdens je zwangerschap en na je bevalling sowieso vaak extra aandacht wilt geven aan je veranderende lichaam.
Wil je tijdens je zwangerschap of vlak na je bevalling goed voor je lichaam (blijven) zorgen, op jouw niveau sporten op een verantwoorde manier? Woon je daarbij ook nog eens in het zuiden van het land? Kijk dan zeker eens op de website van Nicole.

Zie je jouw link hier ook graag tussen staan? Neem dan contact met mij op en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.
Ik behoud altijd het recht om niet in te gaan op verzoeken en beslis aan de hand van of je bedrijf/pagina past binnen de visie van Est Pura.