Ruilen & retourneren

 

Het retourneren van uw online bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na verzending van de bestelling. De verzenddatum kunt u terug vinden op de  factuur. Wanneer u een bestelling retour wilt zenden, moet u dit via email () doorgeven. Vermeld hierbij altijd het factuurnummer van de bestelling.

 

De producten dienen in dezelfde staat te verkeren als toen ze verzonden werden. Dit betekent dat de goederen niet gebruikt mogen zijn, ongeopend, in originele staat en dat de garantiesluitingen niet zijn verbroken.

Is dit wel het geval, dan kunnen wij geen (volledige) terugbetaling doen.

 

Wanneer Est Pura de goederen ontvangen heeft, wordt de waarde van de producten terugbetaald aan de klant. Neem contact met ons op als u een retourzegel wilt ontvangen om zelf te kunnen printen.  Er wordt dan een bijdrage van de kosten van de retourzegel ingehouden op het terug te boeken bedrag. U kunt ook zelf zorgdragen voor de frankering. Pakketjes dienen altijd voldoende gefrankeerd te zijn. Bij te weinig frankeren wordt het boetebedrag ingehouden van het terug te betalen bedrag. Zodra het pakket retour is gegaan, stuur dan de track&trace code per e-mail naar
Bewaar a.u.b. uw verzendbewijs totdat de retournering volledig is afgehandeld.

 

Wanneer u een verkeerd product heeft ontvangen of als het niet in de juiste staat is aangekomen, dan zorgt Est Pura uiteraard voor een gepaste oplossing.