Pink Ribbon 2021

Als ik zeg: oktober, lintjes, roze en vrouwen.

Dan weten de meeste mensen tegenwoordig wel wat deze woorden met elkaar te maken hebben.

En ik denk dat met mij de meeste vrouwen wel een andere vrouw kennen, van dichtbij of wat verder weg, die hiermee te maken heeft of heeft gehad.

Borstkanker.

Je hoopt het zelf nooit te ontdekken en mee te maken. Toch mogen we ons hoofd hiervoor niet in het zand steken. Maar liefst 1 op de 7 vrouwen krijgt hier vroeg of laat mee te maken. En hoe sneller er gehandeld wordt, hoe meer kans er is op een goed verloop van de weg die er dan afgelegd moet worden.
En dit heeft zeker ook te maken met de vele onderzoeken en betere behandelingen van de afgelopen decennia.

Er is meer bewuste aandacht, meer onderzoek en verbeterde behandelingen. Maar dit is en blijft in ontwikkeling. Daarom ben ik blij dat er elk jaar een maand is waarin hier meer aandacht aan gegeven wordt: Oktober – Pink Ribbon – Borstkanker Awereness.

Est Pura wil hier graag aan bijdragen!

Daarom nu alvast een berichtje hierover.

Doe jij in oktober een of meerdere bestellingen bij Est Pura? Dan steun je daarmee ook Pink Ribbon- zij zijn onderdeel van ‘Stichting KWF kankerbestrijding’. Er zal namelijk van elke bestelling onder de €50 die er geplaatst wordt €1 gedoneerd worden en van elke bestelling boven de €50 die er geplaatst wordt €2,50 gedoneerd worden.

Daarnaast komen er 5 unieke Est Pura aroma edelsteen armbanden met o.a. een gouden pink ribbon lintje en natuurlijk ook een lavasteen om je etherische oliën op te druppelen. Van elk verkochte armband gaat er €5 naar KWF kankerbestrijding.

Est Pura, samen met jullie, voor beter en meer onderzoek. Voor nog beter en meer behandelingen voor vrouwen die het zo hard nodig hebben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *