Healing Balm

Na lang nadenken heb ik besloten er toch wat aandacht aan te geven, omdat we nu eenmaal in deze tijd leven en er verschillende vragen over zijn gekomen.

Mondkapjes en een geïrriteerde huid.

Deze post is niet bedoeld om in discussie te gaan over het al dan niet dragen van een mondkapje, de effectiviteit of andere corona maatregelen. Er zijn mensen die vrijwillig kiezen een mondkapje te dragen, er zijn mensen die er verplicht een moeten dragen en er zijn mensen die ervoor kiezen er geen te dragen.
Voor degene die ze wel dragen en merken dat hun huid er droog en geïrriteerd van wordt: lees zeker verder. Healing Balm to the rescue!
Voor degene die ze niet dragen: lees zeker verder, deze Healing Balm is voor nog zoveel meer inzetbaar!

Een droge, geïrriteerde huid is vervelend, zeker als je regelmatig een mondkapje draagt kan het schuren van stof tegen de huid zorgen voor extra irritatie en roodheid. Naast dat het kan helpen om katoenen uitwasbare mondkapjes te dragen, kan de Healing Balm van Plant Therapy je huid voeden en weer soepel en zacht maken.

De voedende Balm bevat o.a. verzachtende Shea Butter, huid herstellende Tamanu olie en kalmerend Calendula extract.
Enkel pure en zuivere ingrediënten!

Deze Healing Balm is uiteraard ook geschikt om te gebruiken bij de droge huid op benen, armen, handen en gezicht. Of dit nu komt door het weer, scheren of vaak handen wassen, deze Balm helpt je huid weer herstellen.

Est Pura heeft de Healing Balm zonder toegevoegde etherische olie, met Silky Soft blend voor extra ondersteuning en een zijde zachte huid, met Sniffle Stopper blend voor ondersteuning in tijden dat de luchtwegen extra ondersteuning kunnen gebruiken en een setje van 4 verschillende blikjes Healing Balm. Ideaal om mee te nemen en altijd één bij de hand te hebben.
Je vindt ze hier!

Healing Balm hack – tip van tevreden klanten: ideaal haarmasker bij droog haar en hoofdhuid!

A little bit goes a long way!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.